2011-10-29T21:09:10.000Z

Det første indlæg på bloggen

Da dette nu er det første indlæg her på min blog, vil jeg bruge muligheden til at fortælle kort hvem jeg er og hvad jeg har gang i lige nu.

Jeg hedder Kevin Simper og bor i Korsør. Her har jeg boet hele mit liv (du'h, hele 19 år), og her er faktisk meget rart, når da lige vejret også er nogenlunde :)

Jeg havde igennem tiden på HTX lysten til at starte min egen virksomhed, da jeg allerede der havde godt igang med at rode med hjemmesider, dog med lektier, cykling osv. ville det blive for meget. Jeg tog da så muligheden her d. 8 august, hvor jeg startede Simper IT.

Lige nu i Simper IT er jeg igang med mit eget projekt, som er en smart måde at fører sin træningsdagbog for cykelrytter, som også har en træningsplan. Det er noget som jeg selv har et behov for, og da jeg tror at mange andre også vil kunne bruge det, har jeg satset og er nu i fuld gang med at lave fitlab, som siden kommer til at hedde. Lige nu kan du skrive dig op til at få adgang til pre-release ;)

Men her på bloggen vil der komme indlæg om ting, som jeg er i gang med eller hvad jeg lige går rundt og tænker på. Jeg vil prøve at undgå at det blive sådan en blog, hvor der kun kommer indlæg når jeg er sur over ting. Der er sgu ikke nogen der gider at høre på sure mennesker. Livet er for kort til den slags!

Kevin, Roger Over!

Previous:Mit nyeste projekt: Opsamling af det mest populærer musik