Mon, 08 Jul 2013 22:10:18 +0000

Hvad jeg ville lave hvis jeg arbejde for Just Phone

Jeg så en jobopslag for Frank Rasmussen nye firma Just Phone, hvor de skrev at de ville prøve at komme med nye ideer til hvordan man kunne gøre telefoni endnu mere smart og innovativt.

Du kan se opslaget her: http://careers.stackoverflow.com/jobs/36325/vil-du-v%C3%A6re-med-til-at-udvikle-ny-og-sp%C3%A6ndende-justfone-a-s

Jeg synes det kunne være meget sjovt at skrive mine ideer til hvad jeg synes det kunne være fedt at der blev lavet!

  • Put telefonsvaren på nettet Lad mig styrer min telefonsvarer på nettet. Jeg har en smartphone og den er perfekt til at få et overblik istedet for at jeg skal lytte mig igennem en menu.
  • Giv mig muligheden for at købe et midlertigt telefonnummer Jeg har ikke lyst til at mit telefonnummer forbliver offentligt efter at jeg f.eks. har solgt en ting på DBA eller lign. Der ville det være perfekt at oprette et midlertidigt nummer som jeg så kunne bruge. Den skulle så fortælle når den ringede det navn jeg havde givet nummeret (genereret stemme): "Cykel tilsalg:" -> Faktisk kalder. Problemet er at man kunne misbruge det, men det ville man kunne undgå ved at man kun ville kunne modtage opkald og sms'er på nummeret. Derudover kunne det også være at man skulle lade det være muligt at slå nummeret op.
  • Specielle børne abonnement Lave et specielt abonnement til børn, hvor man kan bestemme at de kun må ringe eller modtage opkald fra bestemte nummere. F.eks. kunne sige at de kun må ringe og modtage opkald fra mor og far. På den måde var man sikker på at de ikke snakkede med fremmede, som jo sagtens kan ske idag.
  • **Slå automatisk nummeret op
  • *Jeg tager som regel ikke telefonen hvis jeg ikke kender nummeret. En app kunne tage alle mine kontakter og uploade dem, derfra kender dem alle mine numrer. Er det så et nummer jeg ikke kender, sender den mig automatisk en sms med informationerne.
  • **Automatisk opringning
  • *Hvis jeg f.eks. skal huske at ringe til lægen ville det være awesome, hvis den ringer mig op på det aftalte tidspunkt og automatisk forbinder mig til lægen eller nummeret som jeg havde angivet. Jeg slipper for at sætte en alarm, hvor jeg skriver at jeg skal ringe til lægen, hvor jeg bagefter skal finde lægen's nummer i telefonbogen og så ringe. Jeg flere gange kommet fra det fordi jeg bare har trykket OK. Hvis den selv ringede mig op var der ikke nogen vej udenom.
  • **Lave et browserplugin som tilbyder automatisk opringning
  • *Hvis der er et telefonnummer på en hjemmeside skal browserpluginet lave en knap ud for nummeret med automatisk opringning. Lidt ligesom det skype havde lavet på et tidspunkt, men som bare ikke var brugbart fordi man så skulle have et headsæt til sin computer.
  • Tilbyd auto-feriesvar på SMS Hvorfor er det ikke lavet endnu?!?! Det var hvad jeg synes ville være awesome og ville gøre at jeg ville skifte telefonselskab uden at blinke.
Tags:

Subscribe

I will write once a while about what I do!

Previous post:I gamle browsere som IE7 og IE8 fungere
Newer post:Hvis du skal finde et program i terminal